У мережі з'явився перший випуск нового Youtube-проекту "Зупини лося". У ньому активісти боряться із хамством на українських дорогах, вказують автомобілістам на неправильне паркування і поведінку.

У першому випуску шоу колишній ведучий і журналіст програми Профутбол Костянтин Андріюк та екс-головний редактор сайту Tribuna.com Сергій Болотников просили водіїв прибрати припарковані автомобілі зі смуги для громадського транспорту біля торгового центру Ocean Plaza.

Журналісти просили порушників стати на парковці торгового центру. Деякі погоджувалися, а деякі вели себе вкрай агресивно. Один з водіїв настільки не контролював себе, що напав на журналістів з битою.

"Проект ЗупиниЛося стартував! Боротьбу з хамством на українських дорогах ми вирішили почати в одному з найбільш проблемних місць Києва – метро Либідська, Оушен Плаза, де водії перетворити смугу для громадського транспорту на парковку. Було гаряче! Ледь не отримали бітою по голові", - підписали перше відео журналісти.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як ми раніше повідомляли, у мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст в Києві.

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив.
Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості пішохідною зоною до правого берега.

Також ми писали, що нещодавно на вулиці Володимирській в Києві жорстко покарали нахабного водія, який припаркував свій автомобіль, перегородивши дорогу спеціальній техніці рятувальників.

Відповідні фото з місця події опублікували у спільноті "Київ оперативний".

Нагадаємо, герої парковки знову вирішили випробувати нерви киян на міцність.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", черговий когут паркування побив всі рекорди зарозумілості.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина показала мажоркам на Mercedes, де їх місце.