У вівторок, 18 вересня, в Ужгороді відбулася пожежа у багатоповерхівці на вул. Минайській. В будинку горіла одна з квартир на восьмому поверсі.

"На ліквідації пожежі працювали 5 одиниць техніки та 20 рятувальників. Пожежа почалася близько 13:20, було локалізована о 13:37 і повністю ліквідована о 14:20", – повідомляють у ДСНС.

При розборі конструкцій рятувальні служби виявили тіло жінки. Поки що особистість померлої невідома. Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюється.

Раніше повідомлялося, що в Житомирі на території картонної фабрики спалахнула велика пожежа, вогонь охопив не менше трьох тисяч квадратних метрів площі.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Рятувальники стверджують, що причина загоряння - матеріали, які знаходяться на фабриці і створюють пожежне навантаження: папір і картон. Екологічну небезпеку ПП експерти не оцінювали.

Очевидцям вдалося зняти все з повітря, кадри опублікували в мережі. Інформації про постраждалих поки не надходило. Керівництво фабрики коментарів з приводу ситуації також не надавало. Слід зазначити, що приміщення розташоване в промисловій, віддаленій зоні, поруч - лісові насадження, тому вогонь міг перекинутися на найближчі території.

Крім того, у неділю ввечері, 16 вересня, на вул. Ясногорській, 16-А, в Києві загорівся 5-поверховий недобудований будинок.

Про це стало відомо з повідомлення столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 18:07. На місці події вдалося з'ясувати, що вогонь спалахнув на даху недобудови. Площа пожежі становить понад 800 кв. м.

Нагадаємо, в баварському Фобург-ан-дер-Донау у Німеччині прогримів вибух, в результаті якого спалахнула велика пожежа.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Тольятті (Россия) сталася масштабна пожежа: вогонь охопив завод по виробництву хімічних речовин.

Також Знай.ua писав, що в столичному бизнес-центрі "Парус" сталося займання.