Користувачів мережі взялись активно обвговорювати стан чергового "дива" Укрзалізниці, яке курсує з Херсона до Москви.

Фотографії "убитого" поїзду були розміщені одним з користувачів Facebook.

Він зауважив, що склад нагадує індійський, якому лише не вистачає людей з баулами на даху.

"Чисто індійська залізниця. Бракує тільки людей з баулами на даху”, – іронічно написав Ігор Димитрієв, який і опублікував фотографії обшарпаного поїзду.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Крім того деякі користувачі почали порівнювати це поїзд з інишими, якими їм довелося їздити. Цікаво, що більшість поїздів у надзвичайного поганому стану курсують різних міст України до Москви.

"Тобто ти хочеш сказати, що той драндулет на якому я котилася з Москви до Харкова – це, по суті, був люкс", "Яка екзотика, поїзд в один кінець?", "Після підвищення цін будуть їздити на дахах", "Тільки вчора їхала Одеса-Москва, купе нічим не краще","Нормальний потяг … до дикунів кращого не треба", – пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Разом з тим варто відзначити, що екс-заступник Міністра інфраструктури Євген Кравцов, який нині виконує обов'язки керівника "Укрзалізниці" вже більше року досі не виконав свої найважчі обіцянки, які він дав після вступу на нинішню посаду.

Корупція

Ще в першому інтерв'ю Кравцов заговорив про необхідність створення незалежного антикорупційного органу – "комплаєнс-офісу", рішення про формування якого було прийнято ще в березні 2016-го. Цікаво, що залізниця мало не з десяток разів анонсувала старт цієї реформи, проте за три роки "комплаєнс-офіс" так і не створили.

Зате наслідки відсутності зрушень вражають: один з членів правління УЗ отримав відразу 36 адмінпротоколів від НАЗК за ухилення від декларування доходів.

Автоматизований розподіл вагонів

Розробляти програмне забезпечення доручили ТОВ "НВП "ТМССофт" – лідеру за отримання контрактів на обслуговування залізниці.

Минув рік – і залізниця відмовилася від системи... За даними ЦТС, на початку червня 2018-го її припинили використовувати саме через проблеми з програмним забезпеченням.

Бідна "Укрзалізниця" - на чому будемо їздити?

Нагадаємо, як позначиться на простих українцях заборона залізнодорожнього сполучення з Росією.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця вперше за 10 років похвалилась дечим новим.

Також "Знай.ua" писав, що САП намагається витягнути Омеляна з суду.