Дівчину неодноразово затримували в нетверезому стані за кермом.
Дзержинський районний суд Харкова визнав "блогершу на два мільйони" Анну Кривуц винною у дрібному хуліганстві. Відеозапис, на якій служителька Феміди Ганна Подус зачитує рішення, опублікувала група Police Control Ukraine.

За правопорушення, передбачене статтею 173 Купап, дівчині призначили три доби адміністративного арешту. Крім того, до покарання були додані 50 годин виправних робіт. Протягом десяти днів danger_ann може оскаржити постанову в апеляційному суді.

Раніше повідомлялося, що скандальна автоблогерша п'яна в мотлох намагалася повторити "подвиг" Зайцевої.
У середу, 20 червня близько 22 години в поліцію надійшов виклик про аварію на вулиці Шевченка, 327. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Харкова.
Виявилося, що в ДТП постраждало два автомобіля: "Lexus" і "Chevrolet Lacetti". Однією з учасниць та винуватицею стала місцева скандальна блогерша Ганна Кривуц. Повідомляється, що вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння.
"О 21:30 водій авто "Lexus" не переконалася у безпеці руху і не дотрималась безпечного інтервалу, внаслідок чого врізалася в "Chevrolet". В результаті аварії ніхто не постраждав", - пояснили правоохоронні органи. Водієм "Lexus" була харківська блогерша Ганна Кривуц, вона ж "Danger Ann". Дівчина стала знаменитою завдяки своїм відеороликів, на яких скандалить з патрульними поліцейськими. Крім того, зовсім недавно Державної фіскальної службою їй був виписаний штраф у 1,75 млн гривень.


Нагадаємо, що у Харкові над скандальною мажоркой вчинили самосуд. "Порізали колесо, хотіли, мабуть, навчити правильно паркуватися, але вона знову набухалась і за кермо! Плюс ще одна 130. Всі її передплатники можуть її з цим привітати і помолитися, щоб вона вас не збила! Потім можете зняти чергове відео-виправдання їй!" - Користувачі під постом різко висловилися на адресу Кривуц.


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що брат Зайцевої попався п'яним за кермом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще


Також "Знай.uа" писав, що нетверезий депутат п'ять годин ігнорував ДАІ.