Новоспечений ватажок бойовиків "ДНР" Дмитро Трапезников зробив першу заяву. За його словами, "республіка" не змінить курс і буде продовжувати намагатися увійти до складу Росії.


Про це повідомляють підконтрольні бойовикам інформаційні агентства у Донецьку.

"Незмінним залишається і наш зовнішньополітичний курс - інтеграція з Російською Федерацією", - заявив найманець.


Трапезников стверджує, що так звані "влади" "ДНР" все ще сподіваються на збереження перспектив "приєднання до великої Росії".

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще


Журналісти відзначають, що новий ватажок терористів був народжений в російському Краснодарі, проте на початку вісімдесятих переїхав жити до Донецька.


Раніше про інтеграцію до складу Росії заявляв Захарченко, однак Москва не раз дала зрозуміти, що не має наміру включати до свого складу зруйнований і розграбований російськими найманцями регіон, а спробує через включення окупованій частині Донбасу до складу України контролювати Київ.


Нагадаємо, ватажка "ДНР" Олександра Захарченка могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, яким він останнім часом аж занадто хизувався.
Про це йдеться в блозі Фашика Донецького, опублікованого у мережі.

"Щоб розуміти, кому вигідна смерть "захараста", потрібно знати, кому він перейшов дорогу. Безлер, екс-ватажок ДНР, його не любив, кізяки теж, адже їх він роззброїв, Ходаковський теж мав зуб. Дрібних підприємців у розрахунок не беремо, але не забуваємо про те, що Захарченко віджав бізнес у найбагатшої людини України і кому реально належить мережа супермаркетів, яку нині перейменовано із АТБ на "республіканський" супермаркет", - зазначив він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, від вибуху в центрі Донецька вдень 31 серпня загинув не лише ватажок бойовиків Олександр Захарченко, але й його близький соратник та за сумісництвом "міністр доходів" невизнаної республіки Олександр Тімофєєв, відомий за позивним "Ташкент".


Також Знай.ua писав про те, що лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня кафе "Сепар" в Донецьку.