Відома українська співачка, модель, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка нещодавно зізналася, що дуже любить носити в'язану балаклаву, продовжує радувати своїх відданих фанатів у соціальних мережах. Лише у Instagram у Злати майже 500 тисяч унікальних передплатників.

Цього разу співачка вирішила відкрити завісу таємниці зі своїх нових проектів. Злата Огнєвіч пообіцяла, що невдовзі буде крута прем'єра. Нагадаємо, що зірка ненадовго виїхала з України до Австрії, проте там їй стало трохи ніяково.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Друзі, всім привіт. Є багато чого вам розповісти, скоро поділюся головними гарячими новинами. По-перше, скажу, що я нікуди не пропала, просто у мене був період, хотілося відпочити від соціальних мереж, трохи видихнути. Останнім часом не дуже добре. себе почуваю, у моральному плані", — пояснила причини своєї нетривалої відсутності у мережі Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Також співачка зізналася, що вона у своїй короткій поїздці зазнала психологічної гойдалки, вона не могла спокійно спостерігати за тим, як люди вільно ходять освітленими вулицями у передсвятковому настрої.

"Ще була в гостях у подруги, у Відні. Побувала на її фантастичному концерті, просто неймовірно пишаюся її сім'єю, її чоловіком, який допомагає Україні. Відень - це неймовірно красиве місто, але я відчувала себе абсолютно зайвим на цьому святі життя. Тому не хотіла знімати для вас багато історій. Для мене зараз це не доречно. Мені навпаки дуже боляче бачити, світло, свято, люди ходять, сміються. Ходжу і думаю, Боже, а в цей момент в Україні просто гатять ракетами", — розповіла Злата.

Нагадаємо, "Зламатися будь-якої миті": ніжна красуня Саша Бо обличчям зустріла вітер змін.

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч похвалилася знахідкою у Відні помноженою на три: "Особливий кайф".

Також красуня Саша Бо перевершила подвиг Злати Огнєвіч, цього разу без купальника: "Доставку оплачую...".