Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка зачарувала фоловерів новим фото зі сцени.

Судячи з підпису до фотографії, Злата Огневич взяла участь у зйомках новорічного вогника на Інтері. На фотографії вона позує в білому костюмі, який складається зі штанів, піджака і короткого спокусливого топа, який підкреслює бюст артистки. На її голові великий світлий капелюх, який на фото Злата притримує руками. Волосся Огневич розпущене, на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, а у вухах довгі сережки.

У підписі до фотографії Злата Огневич написала: "Головна ялинка країни на телеканалі Інтер. Побачимось вночі". Також в підписі до фото артистка відзначила сторінку телеканалу. А геолокація до фотографії свідчить про те, що зйомки проходили на Кіностудії імені Довженка в Києві.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки.

"Ти найкрасивіша", "Все крутіша і крутіша", "Злата, Злата, ці губи не дають мені спокою", "Так ось як виглядають сучасні дівчатка-сніжинки", "Як завжди, чарівна", "Моя любов, ти найкрасивіша", "Яскравий образ, шикарний. Богиня", "Дуже личить білий колір", "Клас, білий тобі личить", "Біла богиня випромінює світло і тепло", "Це ніжний голос України", "Так гарно, вам личить", - пишуть захоплені фолловери Злати Огневич.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич заінтригувала шанувальників новими фото. Українська співачка попросила фоловерів допомогти їй в одній дуже важливій справі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.