Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливому вбранні.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує в чорно-білому смугастому костюмі, який складається зі спідниці з завищеною талією і короткого топа. Цей наряд підкреслив витончену фігуру зірки. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. Судячи з фотографій, Злата Огневич гарненько запалила в новорічну ніч.

На одній з фотографій артистка позує на сцені з мікрофоном в руках у світлі світломузики. На другому фото Злата підійшла до краю сцени і простягла руку до глядачів, тримаючи другою мікрофон. На третьому знімку Огневич також спілкується з глядачами і співає. Геолокація до фотографій свідчить про те, що вони були зроблені в КВЦ Парковий.

У підписі до знімків Злата Огневич написала: "Це була дивовижна новорічна ніч разом з кращим бендом, командою і @kievshow_parties!". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами.

"Мені подобається", "Класно", "Надзвичайно. Красиво вийшло", "Красуня", "Неперевершена красуня", "Майбутнє музики", "Злата, ти молодчинка", "Успіхів тобі на сцені, і не лише на сцені", "Чарівна", "Фото просто на ура. Стильно, модно, феєрично! Тут і грація і краса", "Златочка, вітаю з Новим роком. Бажаю Вам гарного настрою, радості, добра, натхнення та міцного здоров'я", "Люблю тебе", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Злати Огневич.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич заінтригувала шанувальників новими фото. Українська співачка попросила фоловерів допомогти їй в одній дуже важливій справі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.