Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, показала шанувальникам, чим займається перед тим, як вийти на сцену. У своєму мікроблозі в Instagram співачка опублікувала відповідне відео.

На опублікованому ролику видно, як Злата Огневич скаче на скакалці. Саме цим займається зірка перед тим, як вийти на сцену в Броварах. Геолокація біля посту свідчить про те, що саме в цьому місті буде виступати Злата.

"Віталій Кличко… надихає мене перед концертом", - підписала відео артистка.

Як видно на відео, Злата стрибає на скакалці спиною до камери, а ось перед нею висить плакат із зображенням київського міського голови Віталія Кличка. Мабуть, саме цей постер так надихнув Огневич на заняття спортом.

Шанувальники зірки бурхливо відреагували на нову публікацію Злати Огневич. Ось що вони пишуть у коментарях до відео:

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Круто", "А в інших містах хто надихає?", "Молодець, хороше тренування! Віталію привіт з Дніпра", "Круто! (Бережіть коліна)", "Так, Віталій може надихати", "Пружні ноги, як у антилопи", "Але ж це не жіночий вид спорту".

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич розповіла, що збуджує її у чоловіках найбільше. Вона зізналася, що найсексуальнішою частиною тіла у чоловіків вважає розум.

"Найсексуальнішою частиною тіла у чоловіка для мене ... ну ні, не те, що ви подумали. Це його мозок. Це його розум, це його інтелект, тому що це і неймовірне почуття гумору, це почуття стилю, це міра в усьому. Дівчата, запам'ятайте, найцінніша частина тіла у чоловіка – це його мозок", - сказала Злата в короткому ролику, який опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Злата Огневич запалить у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.