Новинка Netflix - американський серіал "Венздей", який вже називають найкращою адаптацією про історію Сімейки Аддамс, продовжує хвилювати багатьох шанувальників комедії жахів. Щоправда, багато любителів кіно встигли обговорити саундтрек, акторський склад, а також головну сюжетну лінію про дорослішання Венздей Аддамс.

Кіноманам сподобалася головна героїня у виконанні 20-річної Дженни Ортеги. Серіал вийшов у середу, 23 листопада, всі серії побачили світ відразу. Глядачі були просто здивовані напругою та великою кількістю поворотів у цій історії небезпечного дорослішання.

Нині ж, насолодившись усім сезоном, люди хочуть знати, що буде далі. Про це пише британський розважальний портал Digital Spy.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

Другий сезон ще не анонсований, проте сама історія у першому сезоні розвивається так, що можна робити припущення про неминуче продовження. Є ймовірність, що у першому сезоні глядачі вже побачили головного лиходія.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Якщо ви все ще не здогадалися, то ви такі самі, як і ми - ми теж не знаємо. Можна припустити, що це Тайлер Хайд, який вириває людям нутрощі, або міс Торнхілл, яка розчленовує їм пальці ніг у цій самій сцені.

Є ще багато претендентів на місце №1 лиходія

Пані Торнхілл (Крістіна Річчі), можливо, зазнала нападу бджіл і буквально розтоптала обличчя черевиком Венздей, але, як каже стара приказка, немає тіла, немає справи. Ймовірно, це означає, що вона все ще на волі разом із Тайлером.

Ми майже впевнені, що він звільнився від своїх обмежень і уникнув закону під час свого перетворення на хайда наприкінці.

Є також невелике питання про перший сталкер, але все це, мабуть, забезпечить обманний маневр, щоб справжнє зло непомітно працювало на задньому плані. Адже це більше схоже на "їхній" стиль. Під "їхній" ми маємо на увазі групу, відому як "Ранкова пісня", яку очолює сирена Габріель (Грейсі Голдман).

Якщо це ім'я нічого вам не каже, не хвилюйтеся, ви напевно пам'ятаєте її дочку Бьянку (Джой Сандей), заклятого ворога Венздей в академії "Невермор".

Цим двом вдалося порозумітися після ризикованого початку, але стара напруженість може спливти на поверхню тепер, коли ранкова пісня, схоже, зачепила Б'янку.

Чому цей новий союз між Б'янкою та "культом" її матері (як вона їх називає) потенційно становить загрозу? Ну, це має пряме відношення до сили та намірів.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

Подібно до міфологічних сирен, версії Середовища можуть маніпулювати іншими своєю піснею сирени. За власним визнанням Б'янки, вони можуть навмисне (іноді ненавмисно) контролювати емоції людей - проблема, яка призвела до розриву між нею та Ксав'єром (Персі Хайнс Уайт) перед першою серією.

Про масштаби цього ми дізнаємося під час розмови Бьянкі із Середовищем. Саме тоді вона показує, що ніколи не впевнена, чи справжні почуття людей до неї, чи їх тягне відчувати до неї почуття через її якості сирени.

Пізніше повний ефект того, що може зробити пісня сирени, стає очевидним, коли школа зазнає нападу з боку Торнхілла (вона ж Лорел, головний винуватець убивств).

Б'янка та її товариші на кліку сирен знімають амулети, які притуплюють їхні сили, і наказують студентам усім залишити кампус з метою їхньої власної безпеки. У них немає вибору, окрім добровільно підкоритися, бо, знаєте, це пісня сирени. Саме цей дар та його силу хоче використати її матір, щоб виростити свій культ. Тільки уявіть, до якого хаосу вони можуть дістатися такого рівня контролю.

Нагадаємо, дідуся під номером 001 з "Гра в кальмара" затримали за домагання, Про Ен Су все заперечує: "Я просто тримав за руку".

Раніше повідомлялося, Netflix знову впав у скандал: вважає, що Ярослав Мудрий - це король Північної Росії.

Також, найскандальніший період життя Єлизавети II, і чергове вбивство в іспанській драмі "Еліта": прем'єри найкращих серіалів листопада 2022 року.