Відома українська телеведуча, блогерка, правозахисниця та активний волонтер Маша Єфросиніна продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими кадрами із життя. Цього разу найкраща подружка співачки Олі Полякової зізналася, що не встигла помити голову через проблеми зі світлом та водопостачанням.

Тим не менш ми знаємо, що фантазія у Маші Єфросініної дуже насичена і зірка завжди знайде вихід з будь-якої ситуації - тепер у неї своєрідна зачіска, яка в тренді.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Єфросініної у мережі Instagram.

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

"Короче, голову я так і не встигла помити. Сьогодні в жодному салоні не було води, світла. Я вирішила, що такий "чубчик" - це типу тренд. Зараз все, що роблять українці - це тренд, я вважаю.", - Поділилася модною ідеєю Маша.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

Пізніше Єфросиніна вирішила нагадати всім, хто скаржиться на відсутність світла, що відбувається в інших областях нашої країни, особливо у Херсоні, Донецьку, Мелітополі і навіть у Криму.

"І скаржитися на життя, тим паче, коли ти бачиш, що відбувається в Херсоні, що відбувається в тих регіонах, що аж хочеться вити від безпорадності і за тих людей. Хочеться говорити і говорити дякую всім тим людям, що відновлюють електропостачання, і водопостачання. Ми точно протримаємось!", - розповіла Маша.

Нагадаємо, Монро знайшла безкоштовне приємне заняття для хлопчиків та дівчаток: "Купила мазь...".

Раніше повідомлялося, Вєрка Сердючка вигадала назву дуету Полякової та Єжова на грузинських "Танцях із зірками": "Не спіткнися на паркеті".

Також, "Зробила за 7 хвилин": лялечка Саша Бо перед дзеркалом здійснила мрію випускниць.