Багато людей не знають, чим себе зайняти під час карантину. Пандемія коронавіруса вплинула на плани мільйонів людей по всій планеті. У цьому, безумовно, є і плюси, адже можна провести більше часу з сім'єю, і зробити якісь справи до яких раніше не доходили руки з-за роботи. Однак багатьом людям нудно просто сидіти вдома, і вони шукають будь-які способи розважитися. В тому числі це стосується й українських зірок.
зокрема, Маша Єфросиніна і Оля Полякова в прямому ефірі вирішили спотворити одного в прямому ефірі!

Передплатники зірок у Инстаграме могли спостерігати за цим видовищем. Зокрема, Єфросиніна перетворила Полякову в восьмикласницю з жахливим макіяжем. Оля в боргу не залишилася, і зробила Єфросиніної густу і розкішну монобровь.
Глядачі залишилися в захваті від побаченого шоу. Ефір зібрав кілька тисяч коментарів. Люди щиро сміялися і дякували зірок за подароване їм гарний настрій. І дійсно, в цей смутний час людям так не вистачає звичайного позитиву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще