Телеведуча та шоувумен Маша Єфросиніна закрилась разом зі своєю сім'єю на карантин через загрозу епідемії коронавірусної хвороби COVID-19, але зіштовхнулася з тим, що це дуже стресова ситуація. Саме тому вона присвятила свою сторінку в Instagram темі антистресу, а також випустила спеціальні програми на своєму каналі на сайті YouTube.

Так, нещодавно Єфросиніна зізналася, що заняття на біговій доріжці є одним з головним способів боротьби зі стресом. Але це не єдиний засіб, до якого вдається зірка. Так, їй допомагає спілкування з родиною, у чому вона знаходить підтримку. Цей аспект сімейних стосунків вона проілюструвала за допомогою відео обіймів кота і собаки, назвавши таку поведінку своїми насиченими планами на наступний тиждень.

Єфросиніна рішуче збирається дотримуватися умов карантину. Щоб заохотити українців до такої поведінки, вона навіть записала відео разом з родиною, на якому заохочує людей залишатися вдома, аби "врятувати світ" та лікарів.

Тим не менш, схоже, що не все настільки безнапасно в Єфросиніної, бо вона присвятила спеціальну увагу проблемі сімейного життя на карантині у відео на своєму YouTube-каналі. У розмові з психологинею Світланою Ройз вона обговорила наступні питання: "Як пережити карантин, коли ти вдома, працюєш віддалено, у тебе сім'я і діти різного віку? Як жінці не зійти сума, коли вся родина 24 години на добу перебуває на одній території, коли 4 стіни і потік новин про вірус? Як поговорити з дітьми про поточну ситуацію і правильно пояснити, що відбувається в світі, в країні, в родині? Як зберегти стосунки з чоловіком?"

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла про власну інтуїцію – знала хто народиться.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна дала поради, як вберегти нерви та здоров'я.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся.