Популярна та давно відома заслужена артистка України Катя Бужинська, яка нещодавно втішила всіх спільним знімком зі старим другом Віктором Павліком, встигає все і скрізь. Справа в тому, що зірка на деякий час зникла з ефіру і не радувала шанувальників, а зараз, у поході, у Каті новий етап кар'єри.

Артистка дуже активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах. Чарівна блондинка частенько радує своїх шанувальників свіжими кадрами з життя, тільки в Instagram у Каті понад 120 тисяч підписників.

На цей раз Катя показала свіже фото, яке зігріє душу її фанатам. Про це стало відомо завдяки новій публікації Каті Бужинської у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Катя Бужинська у новій історії показала вельми "рожевий" настрій, тут чудово все: і задній фон, і вбрання Катерини, а також легкий макіяж. Катя сидить у рожевій короткій сукні, а на ній видніється вовняний шарф.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Тут можна навчитися у зірки тому, як потрібно зігрівати себе в такі холодні дні. Якщо немає грошей на брендову річ, завжди можна сходити до "секонду".

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Катерина Бужинська порадувала шанувальників "весняним" фото, тут зірка із величезним букетом живих жовтих троянд. Ми зауважили, що зірка ніяк не підписала знімок, проте все за неї каже її таємнича посмішка. Артистка не приховує радості щодо такого подарунка.

Нагадаємо, малолітнього сина Віктора Павліка одягає теща, Катя Репяхова все показала: "Бабуся подарувала...".

Раніше повідомлялося, Віктор Павлік заспівав про кохання з іншого після того, як присвятив пісню дружині Репяхової: "Мрія кожного".

Також, чарівна Катя Бужинська увірвалася в міцні обійми Віктора Павліка: Репяхової довелося посунутись.