Співачка Катерина Бужинська несподівано звернулася до президента України Володимира Зеленського із проханням. 40-річна артистка у шині Шанца на шиї розповіла прикру історію, яка трапилася з нею по дорозі на гастролі в Кривому Розі.

Катерина Бужинська пояснила, що знаходиться у такому стані через погані українські дороги. Обурена Бужинська звернулася до президента України Володимира Зеленського, вважаючи, що подібні проблеми варто вирішувати на найвищому рівні. Співачка надіється, що президент візьме під контроль ремонт магістралей міста. Відеозвернення артистка опублікувала у своєму Instagram.

Катерина Бужинська, фото: Instagram

"Зі мною сталася маленька неприємність. Сьогодні у мене був концерт у Кривому Розі, всю ніч ми дуже важко їхали. Ви, напевно, знаєте, що доїхати до міста — катастрофа. Шановний пане президент Володимир Зеленський, я дуже прошу, займіться дорогами. Ми артисти, і просто ваші земляки, страждаємо через те, що доріг немає, це просто яма на ямі, це жах!" - поділилася співачка. Катерина Бужинська

У коментарях під відео Бужинської думки розділилися: дехто підтримав звернення співачки, інші заявили, що ремонт доріг не входить до компетенції президента. Втім сама Катерина наголосила, що є неповагою не зважати на стан доріг, тим більше — у своєму рідному місті.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Не повага, це не помічати!Це рідне місто Президента!" - написала Бужинська.

Катерина Бужинська, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва поділилася незвичайним відео, а фанати не відразу впізнали співачку

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Комарова Кучеренко закликала українців творити дива у День Миколая: кому ми потрібні перш за все

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова ледь не загинула просто на сцені, навіть про шпагат забула: відео