Популярна та вже давно відома мільйонам заслужена артистка України Катя Бужинська активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах. Зірка часто радує шанувальників свіжими публікаціями. Тільки в Instagram має понад 120 тисяч підписників.

Цього разу Катерина Бужинська порадувала шанувальників "весняним" фото, тут зірка із величезним букетом живих жовтих троянд.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинської у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Ми помітили, що зірка жодним чином не підписала знімок, проте все за неї каже її таємнича посмішка. Артистка не приховує радості щодо такого подарунка.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Видно, що букет складається щонайменше з 4 десятків довгих та свіжих кольорів. Сама Катерина Бужинська, схоже, теж трохи змінила образ і її зачіска стала на кілька тонів світлішою.

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Катерина Бужинська вирішила порадувати слухачів новою та дуже зворушливою роботою "Сила кохання".

Артистка заспівала про почуття, яке здатне подолати все та підняти бойовий дух, а це зараз дуже потрібно українським захисникам. У кліпі Бужинська знялася в українському широкому полі, а ще зібрала несамовиті кадри з людьми, що заплакали, закоханими парочками і військовими на фронті.

Нагадаємо, блискавичний рецепт дитячих оладок від Світлани Тарабарової: "Розносимо кухню...".

Раніше повідомлялося, що Катя Бужинська показала шматочок України на Канарських островах: "Спеціально привезли з Києва".

Також, Катя Бужинська заспівала про янголів, які охороняють військових, і цілющої любові: "Добро долає зло".