Популярна українська хореографка, прикраса та переможниця відомого шоу "Танці з зірками", а також щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова дуже любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у соціальних мережах. Лише у мережі Instagram має понад 350 тисяч передплатників.

На цей раз Ілона показала, як правильно отримувати насолоду від масажу обличчя.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ілони Гвоздьової у мережі Instagram.

Stories Ілони Гвоздєвої, скріншот: Instagram

"Відсутність світла не проблема, коли є професійні руки та LED лампа", - коротко підписала нову історію Ілона.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

На свіжому відео, яке опублікувала Ілона Гвоздьова, можна побачити її лежачою на масажному столі в шапочці і масажем обличчя, що насолоджується. Майстер масажистка робить все так, як і належить - плавні рухи, а як було сказано самою Ілоною, відсутність світла зовсім не заважає проводити сеанс.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що днями Ілона Гвоздьова опублікувала неймовірні знімки з нещодавньої фотосесії, для якої вона повністю оголила тіло, але прикрилася згори довгим пальтом. Також на додаток вона заговорила про те, що їй складно бути в моменті. Роблячи одну справу, вона думає про інше.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як фарбує 7-річну доньку по-дорослому, але раз на рік: "Відволікти від подій".

Раніше повідомлялося, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" показала українкам, як завжди бути на висоті: "Ось так - чік-чік".

Також, Ілону Гвоздьову з "Танців зі зірками" лякає, що вона крутиться як білка і "забуває" про чоловіка з дітьми: "Встигнути все...".