Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова на Хелловін вирішила не забувати про традиції, хоча зробила вона це тільки заради доньки Рії, яку якраз і перевтілила. Дбайлива мама придумала дівчинці образ кішечки, начепила на голову вушка і навіть нафарбувала її. Головним акцентом стала прикраса із чорних каменів.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

Артистка зізналася, що це свято вони відзначають у сім'ї виключно через доньку, адже їй так подобається перевтілюватись.

"Думаю, в такі складні часи, як зараз, можна відмічати що завгодно, аби відволікти дітей від жахливих подій в країні і збагатити їх уяву цікавими заняттями", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Зірка згадала усі навички художника по гриму і втілила задум на обличчі Рії, таким чином вона також сама зняла стрес і провела час із донькою.

"Як вам образ маленької кішки?" - поцікавилася Гвоздьова у шанувальників.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" показала українкам, як завжди бути на висоті: "Ось так - чик-чик"

Як повідомляв Знай.ua, Ілону Гвоздьову з "Танців зі зірками" лякає, що вона крутиться як білка і "забуває" про чоловіка з дітьми: "Встигнути все..."

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла про втрачене дитинство: "Серце розривається"