Популярний український хореограф, чемпіонка відомого шоу "Танці з зірками", а також щаслива мати двох дітей Ілона Гвоздьова дуже любить радувати своїх відданих фанатів новими моментами з життя. На цей раз Ілона вирішила поділитися лайфхаком, що робити, коли вдома не вистачає часу доглядати за собою.

Про це Ілона Гвоздьова розповіла у своїх Stories у мережі Instagram.

Stories Ілони Гвоздьової, скріншот: Instagram

Що робити, коли вдома не вистачає часу, допомагає маска Ксюші - бути королевою і випадково знайдена туш для брів. Ось так: чик, чик, чик, чик, чик... рас, рас, так, супер. дня, бережіть себе", - розповіла Ілона Гвоздьова.

Stories Ілони Гвоздьової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У свіжому відео можна побачити, що Ілона сидить у салоні свого авто та розповідає, як бути дуже зайнятою жінці, щоб устежити за своїм зовнішнім виглядом. Можна зауважити, що на зірці практично немає жодного макіяжу, а лише туш, яку вона презентувала та нанесла під час запису.

Stories Ілони Гвоздьової, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно відбулася друга зустріч жіночого клубу Ілони Гвоздьової, де яскраві особи діляться цінним досвідом, мотивують один одного, і, звичайно, займаються благодійними справами. Під час вітання всім гостям одягали бутоньєрки з бавовною, яка стала символом у цій війні з окупантами.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла про втрачене дитинство: "Серце розривається".

Раніше повідомлялося, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" виплеснула емоції в чорно-білих кадрах і розкрила душу: "Я жива".

Також, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" навчила українок не відкладати життя на завтра: "Сьогодні кожній потрібна мотивація".