Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова опублікувала неймовірні знімки з нещодавньої фотосесії, на якої вона повністю оголила тіло, але прикрилася зверху довгим пальто. Також на додаток вона заговорила про те, що їй складно бути в моменті. Роблячи одну справу, вона думає про іншу.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

"Намагаюсь прискорити час і боюся просто зупинитися і насолодитися спокійно: спілкуванням з дітьми, часом із чоловіком, посидіти з подругою і не реагувати на телефон або навіть просто в кайф поприбирати в будинку і нікуди не поспішати, не бігти, не здригатися!" - зізналася Ілона.

Танцівниця намагається зробити все і відразу, поки немає тієї ж повітряної тривоги. Її лякає те, що вона сконцентрована тільки на роботі.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Лякає, що я не відчуваю себе цілком присутньою у житті своїх дітей і чоловіка. Як білка у колесі, понеділок стрімко змінює наступний понеділок і так проходять місяці. Намагаюсь встигнути все й усюди!", - додала артистка.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла про втрачене дитинство: "Серце розривається"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" виплеснула емоції у чорно-білих кадрах і розкрила душу: "Я жива"

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" навчила українок не відкладати життя на завтра: "Сьогодні кожній потрібна мотивація"