Суперзірка латиноамериканської музики Рікі Мартін емоційно повернувся на сцену знаменитого Hollywood Bowl після того, як його племінник скасував судову заборону проти нього.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Минулого тижня співак Livin La Vida Loca виступив у Лос-Анджелесі у Hollywood Bowl.

Рікі дебютував у культовому каліфорнійському залі, де раніше на сцену виходили такі зірки, як The Beetles, Дайана Росс, Елтон Джон, The Who, Prince, Cher та Кайлі Міноуг.

Його виступ супроводжував шановний диригент Густаво Дудамель, коли він відкрив концерт своєю піснею 2005 року Till I Get You, а потім виконав інші хіти La Bomba та Livin 'La Vida Loca.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Показати ще

Проголошений Король латиноамериканської поп-музики обов'язково звернувся до своїх шанувальників у юрбі між піснями під час сета.

Зірка Sound Loaded вигукнула: «Все, чого я хочу, щоб ви сьогодні забули про всі свої проблеми».

Рікі Мартін, фото: Instagram

Рікі, справжнє ім'я якого Енріке Мартін Моралес, додав: «Просто зосередьтеся на любові та світлі, і давайте просто добре проведемо час».

Рікі прославився на початку 1990-х і найбільш відомий своїми хітами, включаючи Livin'la Vida Loca та She Bangs.

Виконавець Nobody Wants to Be Lonely заробив величезну кількість нагород, включаючи дві премії Греммі, а також 5 MTV VMA, і він продав більше 95 мільйонів альбомів, що робить його одним з найвидатніших виконавців латиноамериканської музики всіх часів.

Відомо, що він виграв недавню судову справу після того, як його племінник відкликав позов про сексуальні стосунки та домагання.

Metro повідомляє, що 21-річний родич 50-річного співака Денніс Ядіель Санчес подав тимчасовий заборонний судовий наказ проти свого дядька на початку цього місяця.

Але суддя скасував попередній заборонний судовий наказ проти зірки Livin La Vida Loca. За словами представника суду, розпорядження про архівацію означає, що справа закрита.