Український відомий співак Макс Барських не часто веде відверті розмови про своє особисте життя. Але одного разу він відверто розповів про те, чи має дівчину і готовий стати батьком.

Максу Барських 34 роки, але, незважаючи на молодий вік, він став успішним співаком, чи не найвідомішим в Україні та за її межами.

Макс Барських. Фото: скрін youtube

Співак постійно записує нові пісні, які стають абсолютними хітами. Але в особистому житті в нього не все гаразд, як здавалося. Про це він розповів в інтерв'ю Євгену Фешаку.

Артист розповів, що ще 5 років тому не був готовий до серйозних стосунків та зосередив свою увагу на кар'єрі. Але зараз усе змінилося, і він хоче зустріти дівчину, з якою вибудує серйозні стосунки. За його словами, він мав час для становлення самостійності як людини, тому вона хоче здорових партнерських відносин. Ці відносини мають бути з компромісами та почуттям один одного.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Макс Барських. Фото: скрін youtube

Також інтерв'юер поставив питання про готовність артиста до батьківства. Він відповів, що за 4-5 років буде остаточно готовий. Адже це відповідальний крок, який потребує зрілості.

Зазначимо, що в серпні 2024 року артист спровокував чутки про роман з моделлю Єлизаветою Трейгерман, оскільки виклав фото з нею в соцмережі.

На знімку вони з'явилися з усмішками та тримали на руках пухнастого улюбленця. Барських позував у сонцезахисних окулярах, зі щасливим поглядом, коли його супутниця з'явилася в кадрі із заплющеними очима.

Макс Барських та Єлизавета, фото: instagram.com/max_barskih

Нагадаємо, що мама Макса Барських побоялася вони у його квартирі: "Коли мамуся приїжджає...".

Раніше ми повідомляли, що Макса Барських зазнали нестерпних страждань: "Слова сплуталися, ставши в горлі комом".