HBO Max збирається круто відсвяткувати 30-річчя культового серіалу "Друзі" новим ігровим шоу Fast Friends. Це буде не просто змагання, а ціла битва фанатів на найвідоміших майданчиках шоу – квартира Рейчел та Моніки, холостяцьке лігво Джоуї та Чендлера, і, звичайно, Central Perk.

Учасникам доведеться відповідати на хитрі питання, вирішувати головоломки та брати участь у конкурсах, які по-справжньому протестують їхню любов до "Друзів".

Про це повідомляє News Bytes.

Кадр із серіалу "Друзі"

Шоу знімуть у Нью-Йорку, на території The FRIENDS Experience , що відтворює атмосферу серіалу з 18 тематичними кімнатами та декораціями. Це місце – ностальгічне царство для фанатів, де можна поринути у світ серіалу на повну.

Популярні новини зараз

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

"Ігрове шоу рекламується як перша у своєму роді данина поваги культовому хітовому серіалу 1994 року", – ділиться джерело.

Серіал Друзі, фото: скріншот

Окрім ігрового шоу, HBO Max вирішив прокачати сам серіал для передплатників із преміум-доступом: тепер "Друзі" можна дивитися у форматі 4K UHD.

З моменту прем'єри у 1994 році, шоу залишається живим у серцях мільйонів шанувальників у всьому світі. "Друзі" вже 30 років залишаються частиною поп-культури, а актори, як Аїша Тайлер (Чарлі), досі говорять про те, як шоу вплинуло на їхню кар'єру.

Раніше стало відомо про те, що Дженніфер Еністон у 55 років ще може захопити Бреда Пітта

Вам буде цікаво дізнатися, про батько підмовив 14-річного сина на пограбування, а в суді вирішив здати дитину: "Він був із пістолетом..."

Крім того, фільм The Sims скоро підкорить кінотеатри: світ симів оживе на екрані