Відома українська співачка, представниця нашої країни на Євробаченні-2024, Jerry Heil з'явилася на обкладинці популярного індійського видання. Артистка використала цю нагоду, щоб відкрити світові українську музику.

Jerry Heil стала першою українською артисткою, яка прикрасила digital-обкладинку популярного журналу в Індії – Hi Celeb Magazine.

Фотосесію опублікували на офіційних сторінках глянцю, фото також доступні у Instagram.

Jerry Heil, скріншот: Instagram

Jerry Heil знялася у стильній фотосесії для обкладинки журналу. Вона постала в новому образі – приміряла сріблястий топ із паєтками та асиметричний чорний костюм.

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Фьюжн (поєднання різних стилів), який артистка застосовує під час створення музики, вона продемонструвала і у своїх look.

Jerry Heil, скріншот: Instagram

В інтерв'ю Jerry Heil розповіла про свій шлях до музичної індустрії – від перших кроків на сцені до участі у Євробаченні. Коли співачка говорила про творчість, то натякнула на нову пісню.

"Процес написання пісень у мене завжди різний. Іноді на думку просто спадає якась випадкова фраза. Наприклад, кілька днів тому я помітила, що англійська фраза "killing me" звучить схоже на українське слово "кілімі", і створила пісню, яка базується на цій грі слів", – поділилася зірка.

Нещодавно співачка повідомила, що стала членом американської Академії звукозапису та отримала право голосувати за лауреатів премії Греммі. Jerry Heil має й іншу можливість – номінувати себе на цю престижну нагороду.

Нагадаємо, "Реальність, яку треба зрозуміти": Jerry Heil та Юлія Саніна презентували трек про зцілення.

Раніше повідомлялося, "Вони не хороші...": відома співачка пройшлася за формами alyona alyona та Зарицької.

Також, Джамала похвалилася теплим фото з коханою жінкою: "моя найкраща...".