Адвокат Рікі Мартіна назвав твердження про сексуальні стосунки співака з його 21-річним племінником «неправдою» та «огидними» після заяв про семимісячний роман.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

За повідомленнями ЗМІ у Пуерто-Ріко, на початку цього місяця проти 50-річного Рікі було видано анонімний судовий наказ.

Однак у новому розвитку подій повідомляється, що обвинувачем був 21-річний племінник Рікі, який стверджував, що зустрічався зі співаком Livin' La Vida Loca протягом семи місяців.

Обвинувач стверджував, що він і Рікі зустрічалися протягом семи місяців, поки не розлучилися два місяці тому, але він стверджував, що Рікі був незадоволений розривом і бачив, як він тинявся вдома щонайменше тричі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Адвокат Рікі Мартіна Сінгер відкинув «огидні» твердження, заявивши Billboard: «Ріки Мартін, звичайно ж, ніколи не був і ніколи не буде залучений до будь-яких сексуальних чи романтичних відносин зі своїм племінником. Ідея не тільки невірна, вона огидна. Ми всі сподіваємося, що ця людина отримає допомогу, якої вона так терміново потребує. Але найбільше ми сподіваємося, що ця жахлива справа буде закрита, як тільки суддя розгляне факти".

Рікі Мартін, фото: Instagram

Тим часом брат Рікі Ерік Мартін сказав The Latin Post про обвинувача, що він «цілком впевнений, що його юний родич не говорив правди».

Представник поліції повідомив Associated Press, що влада відвідала прибережне місто Дорадо, де живе Рікі, щоб спробувати віддати йому наказ.

На той час було незрозуміло, хто запросив наказ, а представник поліції не зміг надати більш детальної інформації, оскільки його було подано відповідно до закону про домашнє насильство.

Обвинувачений стверджував, що при оформленні наказу він мав «побоювання за свою безпеку».

Наступного дня Рікі відкинув звинувачення у соціальних мережах, назвавши його «повністю хибним», але сказав, що розгляне його «з відповідальністю, яка характеризує мене».

Він продовжив: «Я ціную незліченні жести солідарності та приймаю їх усім серцем».