Відома зірковий тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео з одного з тренувань, показавши просту, на перший погляд, вправу. Так, артистка зізналася, що в дивній позі можна добитися відмінних результатів відразу для сідниць, преса і навіть поліпшити розтяжку.

"Три в одному:
1. Попа
2. Прес
3. Розтяжка 👌🏻
На кожну ногу по 15 повторень 3 підходи ✅", - порекомендувала Луценко. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Я спочатку подумала що це так просто зробити, але коли повторила то зрозуміла що я так помилилася😂😂", "Шикарна вправа дуже ефективна! Все горить🔥🔥🔥, особливо попа😆. Спасибі, Аніта💖💖💖", "Відмінна вправа, візьмемо на озброєння 👏!", "Клас! Спасибі! Спробую👍", "От люблю Вас за Ваші пости - красиво і по суті👏👍😊".

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.