Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетний знімок з донькою Мією, якій нещодавно виповнилося два роки. Так, артистка ніжно обняла дівчинку, і розповіла, що для неї означає чиста любов. Варто відзначити, що Аніта рідко выставлет сімейні кадри, а раніше і зовсім ховала обличчя Мії.

"Всі емоції і досягнення в житті меркнуть у порівнянні з дітками! Щирі, чесні, емоційні, хохочуть від серця, ображаються від душі! Чиста Любов ❤️", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Аніточка, ви такі ніжні 🌸🌸🌸", "Дві красоточки)))👍👍😍😘", "Дівчатка ,ви такі гарні квіточки👍👍👍", "Так ніжно і чарівно 💖💖💖💞💞💞😘", "Які класнючі дівчата!!!💖💖💖Щастя вам.💖".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новову, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.