Дослідники назвали продукти, які позбавляють від гнітючої осінньої хандри та застуди.
Щоб підтримати свій організм під час похолодання та підготовки до зими, намагайтеся їсти якомога більше вітамінів. Саме їх недолік часто провокує поганий настрій і робить нас вразливими перед мікробами.
Яблука. Залізо, вітамн С і море антиоксидантів захистять клітини від ушкодження і передчасного старіння.
Волоський горіх. Безцінна група вітамінів В, що підтримують роботу нервової системи в нормі.
ПриватБанк зобов'язав власників карток пройти важливу процедуру: кого це торкнеться
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Гарбуз. Їжте її, якщо хочете допомогти імунітету, зору і системі травлення.
Журавлина, обліпиха та шипшина. Джерело вітаміну С допоможе попередити вірусні захворювання і підготують організм до зими.
Будьте здорові!
Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, які продукти не можна їсти під час грипу.