Ця досить дивна історія сталася з американкою на ім'я Деніз Стонер і її мамою, коли вони як завжди пішли в супермаркет за покупками. Як зізналася сама Стонер, вона неодноразово бачила НЛО і стикалася з незвичайними явищами.

Деніз Стонер

До речі, вже більше двадцяти років жінка займається вивченням цього феномена і у тому числі випустила книгу про викрадення людей прибульцями. Деніз до того ж є дипломованим психологом і володіє технікою регресивного гіпнозу. Вона живе у Флориді, виступає як експерт з інопланетян на телебаченні і очолює місцеве відділення американського уфологічного сайту MUFON.

Так ось як розповідає Деніз, вони відправилися за покупками в переддень Різдва купити подарунки "в останню хвилину". Це був кінець дня тому покупців було зовсім небагато.

Жінки досить швидко вибрали подарунки і попрямували до кас.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Ми встали в кінець черги, звідки ми добре бачили двері та частину автостоянки. Раптом ми побачили, як скляні двері входу розсунулися і в магазин увійшли дві дуже високі і худі жінки. У них були довге світле волосся, що доходило до талії і з прямим проділом на голові. Шкіра їх була дуже блідою, немов взагалі без краплі макіяжу і засмаги, але очі були великі й пронизливо блакитного кольору. Рухалися обидві жінки трохи незвично і дуже гладко і рівно для свого високого зросту".

Все це насторожило Деніз. Оскільки жінка працює в MUFON вона стикалася з повідомленнями про зустрічі з дивними людьми, які насправді були замаскованими інопланетянами. Тому вирішила придивитися до цих пані.

"Після того, що сталося в моїй пам'яті закарбувалося до найменшої подробиці, однак у моєї мами все було наче в тумані і іноді вона згадує цей випадок, але не може пригадати нічого конкретного, що дуже її бентежить".

Жінка стала уважно спостерігати за цією парочкою. Перед собою одна з жінок штовхала дитячу коляску, звичайну з невеликим тентом зверху. При цьому у парочки Деніз не помітила сумок для памперсів, дитячої пляшечки та інших дитячих речей, їх не було навіть в кишенях на візку.

"Також я звернула увагу на крихітне дитяче личко, яке ледь було помітно під ковдрочкою. Було видно зовсім невелику бледноватую голівку, розміром з грейпфрут. При цьому на обличчі не було помітно носа і лінії для рота, проте очі були такими величезними, що займали більшу частину голови. І ці очі були зовсім чорними".

Спочатку жінка подумала, що це дитина з вродженим каліцтвом, але щось всередині підказувало, що це не так.

"Малюк помітив мій погляд і втупився на мене. І в цей момент дивну дитину помітила і моя мама, вона тихо сказала мені "щось не те з цією дитиною". В цей момент я повернулася до мами, щоб відповісти їй і тут же помітила, що люди попереду нас в і дівчина-касир рухаються дуже повільно, немов час навколо сповільнився".

За словами Деніз, це тривало кілька секунд, під час яких дві дивні жінки з їх дивним дитиною пройшли повз. Після цього всі знову продовжилося вже в нормальному режимі часу.

"Я сказала мамі стояти в одній черзі, а сама, не витримавши, пішла слідом за тими двома жінками. Вони пройшли у відділ одягу для немовлят, однак, коли я слідом за ними повернула туди, я нікого там не знайшла, вони просто зникли! Коли я повернулася до каси, я знайшла свою маму в якомусь стурбованому стані, вона стояла і все бурмотіла "Що ж сталося з цією дитиною?".

Але це ще не все. Коли вони нарешті розрахувалися за покупки і вийшли з магазину шлях Деніз перегородили троє чоловіків у чорних костюмах. Зросту вони були несподівано невисокого, а у одного в руках був чорний портфель.

"Я завмерла від несподіванки, а потім один із них сказав "Ви нікому нічого не скажете про те, що було в магазині. Ти розумієш це?". Я, нервуючи і відчуваючи себе у небезпеці, мовчки пройшла повз них і вийшла на парковку. А коли я обернулася, там вже нікого не було".

Нагадаємо, прибульці наділили деяких землян особливими здібностями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", камера відеоспостереження зафіксувала два НЛО, які вилітають з глибокого провалу.

Також "Знай.uа" писав, НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив.