Пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили неопізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією. Про це повідомляє Daily Mail.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, яке миттєво зникло". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор чи інший об'єкт, що робить вхід в атмосферу".

Видання повідомляє, що дивний вогонь помітив також пілот невідомої ірландської авіакомпанії. Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше повідомлялося, що на поверхні червоної планети було знайдено інопланетян з "Зоряних воєн".

Про це повідомляється на офіційному сайті уфолога Скотта Уорінга.

Скотту вдалося побачити два тіла. Одне з них виглядало, як людина - мало руки і ноги, в решті було схоже на рептилію.

Друга істота нагадувала Уорінгу знаменитного лиходія з фільму "Зоряні війни" - Джаббу Хатта. За словами уфолога, істота спочатку прийняла комфортну позу, а потім загинула.

Тому уфолог прийшов до висновку, що творці епопеї "Зоряні війни" мали деякі знання про представників інопланетних видів, а тому максимально точно втілили їх образ у фільмі.

Нагадаємо, на офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, що в пустелі Юти впав НЛО, після того, як його виявили радари космічного агентства і збив вертоліт збройних сил США.

Раніше Знай.ua повідомляв, що жителі Канади спостерігали в небі непізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком.

Також Знай.ua писав, на відео з камер Міжнародної космічної станції (МКС) уфологи виявили дивний літаючий об'єкт великого розміру, який рухався в протилежну сторону від станції.