Людей завжди цікавило все таємне і невідоме, особливо якщо це стосується далекого космосу. Інтерес до НЛО з кожним роком тільки зростає і тягне за самою масу гострих дискусій серед науковців. Читай в цьому матеріалі 10 фактів, які доводять, що НЛО не існує.

Морське НЛО

1. Найближча зірка від нашої планети знаходиться на відстані 4,3 світлових років. Для НЛО цей політ зайняв би понад 90 років.

2. В сучасних реаліях будь-яке вторгнення на нашу планету було б помічено і знищено збройними силами. Тим більше, розвиненим країнам дуже вигідний міф про НЛО, за яким вони можуть ховати об'єкти, що використовуються для шпигунства.

3. Ні в Корані, ні в Біблії, ні в інших священних книгах популярних релігій немає ні слова про прибульців. Церква і зовсім засуджує всі теорії про НЛО.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

НЛО

4. Якщо б злі, високорозвинені прибульці існували, вони б вже давно захопили Землю.

5. Багато хто з тих, хто нібито бачив НЛО надалі спростовували свої слова і зізнавалися, що просто хотіли привернути увагу.

6. Міф про прибульців приносить мільйони для індустрії розваг.

7. Знаменитий психіатр Карл Густав Юнг відніс віру в міф про НЛО до рязряду психологічних розладів.

НЛО

8. Якби прибульці дійсно були б розвинутіші нас, вони б давно знайшли спосіб увійти в контакт із землянами.

9. Експертам вдалося з'ясувати, що більшість так званих НЛО — це просто звичайні грозові заряди, які мають форму кулі і літають в небі.

10. Міністерство оборони Великобританії ще в минулому десятилітті оприлюднив секретний доповідь про НЛО, яка спростовує понад 400 випадків контакту людини з нібито позаземними цівілізаціями.

Нагадаємо, англійський фізик-теоретик, космолог і письменник Стівен Хокінг перед своєю смертю дав людям установку якомога швидше покинути Землю і освоїти іншу планету.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені за допомогою телескопа Hubble випадково виявили загадковий джерело інфрачервоного світла, і знаходиться вона на відстані 800 світлових років від Сонця.

Также Знай.ua писав, американські дослідники НЛО зі штату Юта змогли знайти загадкові сліди невпізнаних літаючих об'єктів. Їм вдалося це зробити завдяки сервісу Google Earth.