Американські дослідники НЛО зі штату Юта змогли знайти загадкові сліди невпізнаних літаючих об'єктів. Їм вдалося це зробити завдяки сервісу Google Earth.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі UFOmania - The truth is out there.

Супутникові знімки, які американські дослідники аналізували в мережі, показали об'єкти химерної форми, розташовані в чотири ряди. Якщо придивитися до цих фотографій, можна розглянути фігури в різних позах.

Уфологи впевнені, що ці об'єкти неземного походження. У той же час, експерти в області інопланетних цивілізацій змогли назвати призначення даних фігур.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, що на березі океану в Новій Зеландії місцевий житель виявив істоту, яку прийняв за інопланетного прибульця. Однак він виявився морським мешканцем, хоча і виглядав дуже незвично.

Адам Дікінсон з Нової Зеландії переконався, що наша планета і без прибульців з інших світів володіє дивовижними живими істотами. Так, він із родиною знайшов і сфотографував на пляжі неймовірну медузу. Знахідкою виявилася цікавий вид медузи волосиста ціанея. Представники даного виду можуть виростати досить великими і часто мають страхітливий вигляд.

Невідомо, жива чи була особа під час того, як знайшов її Адам і що стало з нею після. Чоловік лише додав, що після того, як він сфотографував дивне створіння, на всяк випадок наказав дітям триматися від нього подалі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чоловік зловив на камеру загадковий об'єкт і виклав запис в соцмережі. Під відеозаписом автор написав: "Липецьк. НЛО пройшов через Місяць". Інтернет-користувачі зі скепсисом поставилися до цього факту.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що пізно ввечері, 17 вересня, під Одесою, в районі Чорноморська, місцеві жителі бачили в небі дивні кулясті вогні. Свідки зняли незвичайне явище і показали в мережі.