Цей випадок стався з охоронцем у Місті Маніла Філіппін, причому сам свідок аномалії настільки впевнений у тому, що на камеру спостереження в гаражі потрапило то привид, то щось сверхьестественное, що, не дивлячись на страх здатися божевільним, все одно виклав ролик в соцмережі. І при цьому намагався залишитися анонімом. Справа в тому, як зізнається цей чоловік, він вже піддався глузуванням з боку колег по роботі, які порахували, що камера просто дала збій або по об'єктиву проползло якесь комаха.


до Речі, багато користувачів мереж думають в точності також. Але сам охоронець заявляє, що все було зовсім інакше. По-перше, пише він, в тій області паркування, де це сталося, немає освітлення, яке могло б, як здається деяким, давати відображення. По-друге, коли це «світле пляма» з'явилося біля дверей гаража, чоловік відчув незрозумілий холод і недобре передчуття, яке вже точно не може бути викликано комах або віддзеркаленням світла.

Звичайно, трохи пізніше він вивчив це місце, але нічого не знайшов, тим не менш, охоронець впевнений, що це було якесь аномальне явище, а не збій у роботі техніки і не його особисті клюки. Мені, - пише він, - навіть трохи страшно тепер залишатися на чергуванні по ночах, хоча і кинути цю роботу я не можу, тому що вона в усьому, в тому числі і в матеріальному плані, мене влаштовує. Доведеться якось звикнутися з думкою, що у нас в гаражі водиться якась нечисть… Його колеги, напевно, марно жартують над товаришем, але вони вважають, що це охоронець просто занадто емоційний і довірливий.

Нагадаємо, з Києва зникла гігантська синя рука.


Як повідомляв раніше Знай.uа, на Львівщині перекинувся мікроавтобус з пасажирами.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще


Також Знай.uа писав про те, що пасажири електрички “Харків-Запоріжжя” показали фото того, за що вони сплачували майже 200 грн.