Під час пошуку роботи фахівці рекомендують виключити фрази: «я боюся», «не впораюся», «не може бути». Соціологи розповіли, як краще подати себе під час зустрічі з потенційним начальником.

Активна життєва позиція. Повірте, Вам буде легше будувати успішну кар'єру з активною позицією в житті. Так, у першу чергу роботодавець буде дивитися на кваліфікацію, і від цього нікуди не дітися. Однак навіть якщо людина початківець, вона може обійти досвідченого працівника, якщо має амбіції й ніколи не стоїть на місці.

Наприклад, такий співробітник досягає результатів у спортзалі і став майстром у двох і більше хобі за рік. Це буде знаком для наймача, що потенційний співробітник зможе впоратися з усіма труднощами і легко адаптуватися до нових умов, що ставить його в більш вигідні умови, ніж працівника з десятирічним стажем.

Не слід себе принижувати. Пам'ятайте, що начальство ніколи не буде економити на хорошому спеціалісті. Зарплата повинна відповідати вашій посаді.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Забудьте про універсальне резюме. Відгукуватися рекомендується на ту роботу, з якою людина добре справляється. Універсальне резюме насторожить наймача і створить здобувачеві репутацію людини, яка ніяк не може визначитися.

Не бійтеся втратити роботу. Немає нічого ганебного в звільненні або втраті роботи. У житті може статися все, що завгодно – скорочення, переїзд, погані умови на колишньому місці роботи. Тому намагайтеся чесно відповідати на питання «чому?» новому потенційному начальнику і надалі працювати якісно і сумлінно.

Кумівства теж не варто боятися. Навіть якщо в компанії і працюють родичі боса, це не означає, що там не місце сторонній людині. Досвідчений керівник побачить талант незалежно від ступеня та наявності спорідненості.

Нагадаємо, що зустрітися з обманом можна навіть під час пошуку роботи через спеціальні агентства.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо найбільш затребувані професії в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що найвищу зарплату в Києві пропонують топ-менеджерам, керівникам вищої ланки, а також працівникам у сфері нерухомості.