Вокаліст групи "Океан Ельзи" і лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає, що повернути окуповані Донбас і Крим можна лише в тому разі, якщо вдасться налагодити всі механізми на підконтрольній території Україні.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому Вакарчук зазначив, що Росія є досвідченим ворогом в плані інтриг і Україні варто зважено і послідовно гнути свою лінію.

"Єдиний спосіб, на нашу думку, повернути Донбас і Крим, це спочатку показати історію успіхів на підконтрольних нам територіях. Зрозуміло, не відступаючи і тримаючи сильну армію. Але якщо вам хтось говорить "Я знаю як повернути або зупинити війну за один день" або повернути Донбас і Крим за один день, це вони або лукавлять, або просто не розуміють про що говорять. І перше, і друге небезпечно. Тому що перше – це обман, а другий – наївність, яка призведе до великих проблем", - заявив Вакарчук ICTV.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Лідер політичної сили нагадав, що Україні варто послідовно гнути свою лінію, адже Росія досвідчений ворог в інтригах.

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук у разі потрапляння до Верховної Ради за підсумками майбутніх виборів 2019 не має наміру зупинятися тільки на цьому законодавчому органі, а готовий йти у виконавчу владу. У випадку цього, політик заявив, що не буде, як чиновник, виступати в складі групи "Океан Ельзи".

За його словами, до і після парламентських виборів група буде і далі гастролювати. Відповідаючи на запитання ведучої, чи не є нинішні концерти рокерів "тієї ж гречкою", Вакарчук відповів негативно і пояснив відмінності.

Нагадаємо, помічниця Вакарчука розповіла, чого очікують від слуги народу.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заявив, що залишить найголовніше в житті заради влади.

Також Знай. ua писав, що рейтинги Гриценко і Вакарчука рвонули вгору, хто залишився за бортом.