Мандрівники прагнуть не тільки побачити красиві місця в різних країнах, але і скуштувати традиційні страви, особливо якщо вони відомі на весь світ.

Разом з порталом "Знай" розглянемо найбільш небезпечні і калорійні страви світу.

Ковбаса
Ковбаса не вважається легким продуктом для травлення. Її виробляють, в основному з м'яса свинячої лопатки, а це сама жирна частина туші. В ковбасу додають жир в чистому вигляді. У підсумку, в скибочці ковбаси міститься велика кількість шкідливих речовин. У ста грамах усіма вживаного продукту міститься приблизно 30 грам жиру це більше, ніж у бургерах.

Сендвіч з сиром і тунцем
Тунець вважається здоровою їжею, але розплавлений сир, який рясно покриває рибу і хліб з доповненням майонезу приносить свої негативні плоди для організму. Майже 1500 калорій і 101 грам жиру міститься в одному сендвічі з тунцем. Висновки робіть самі.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Горіховий пиріг
Цей смачний десерт можна побачити практично в кожному меню будь-якого ресторану. Шматочок пирога містить пекан, карамель, які подарують нам 23 грами жирів.

Бургер
Big Mac міститься 540 калорій.

Фуа-гра
Після простих бургерів звернемося до високої кухні. Не завжди те, що дорого корисно для організму. Особлива печінка качки або гусака — не тільки смак, але і 44 грами жиру на 100 грам фуа-гра.

Куряча відбивна з вершковим соусом
Куряче м'ясо порівняно з іншим вважається дієтичним, але в залежності від способу приготування. Щоб приготувати курячу відбивну ми обволікаємо її в панірувальних сухарях, смажимо на олії, плюс майонез, яйце. Це справжній апофеоз калорійності. В одній порції курячою відбивною міститься 81 грам жиру.

Молочний коктейль «Орео»
Шоколадний сироп, морозиво, печиво, жирне молоко — все це входить до складу знаменитого коктейлю, який доступний в багатьох країнах. Коктейль «Орео» містить 2600 калорій.

Фондю
Молоко в концентрованому вигляді - іншими словами це дуже і дуже багато жиру. Ми розтоплюємо багато-багато сиру і потім їмо його з хлібом у підсумку можна набрати зайвих кілограмів. В одній порції фондю міститься 50 грам жиру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що добре налагоджений обмін речовин - основа успішного схуднення. Для того, щоб прискорити метаболізм, включіть в ваш комплекс вправ присідання або стрибки. До речі, саме так худла Крістіна Агілера: вона робила в день 350 присідань. Однак, не потрібно лякатись цієї цифри – розпочніть з десяти присідань, поступово збільшуючи їх кількість.