Безліч дієт можна застосувати для придбання ідеального тіла. Існує безліч різних дієт, яку можна підібрати собі для більш легкої переносимості цього складного періоду. Думки експертів завжди розходиться в тому плані, що деякі заявляють про шкоду жирів під час дієти, коли інші запевняють у тому, що від жирів не можна відмовлятися, навіть дотримуючись жорсткої дієти.

Сьогодні ми розповімо думку експертів про те, як знежирена дієта впливає на організм. Кожна жінка знає поведінку свого тіла і відмовляючись від певних продуктів відбуваються деякі зміни не тільки у вазі, але і в загальному стані. Варто прислухатися до багатьох експертів в цій сфері і створити відповідний висновок, виходячи з самопочуття.

Жири є складовою частиною наших клітин. Завдяки жирам, клітини передають один одному корисні речовини, які необхідні для стабільної роботи організму, в тому числі беруть участь у синтезі жіночих і чоловічих гормонів. Завдяки жирам клітини синхронізують між собою кисень. При нестачі кисню в організмі відбувається розщеплення вуглеводів. В підсумку наша енергія йде і з'являється бажання її відновити чимось солодким.
Жінкам небезпечний дефіцит жирів, так як це призводить до збою менструального циклу.

Норма жирів у харчуванні — 1 г на 1 кг ваги. В раціоні харчування повинні бути включені насичені і ненасичені жири. До насичених відноситься: кисломолочні продукти, м'ясо, а до інших: рослинні масла і риба. Особливо вершкове масло — джерело насичених жирних кислот. Його можна вживати без побоювань.

Жири — одні з головних поживних речовин, необхідних нашому організму. Жирні кислоти поділяються на два види: омега-3 і омега-6, які є незамінними жирами, без яких наш організм не зможе функціонувати. Омега-3 міститься в жирній рибі, морепродуктах, насінні чіа, волоських горіхах, лляній і конопляній олії. Жири омега-6 містяться в кукурудзяному, соняшниковій та інших рослинних оліях.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Різні жири не є однаково корисними, тому слід вживати їх у співвідношенні 3:1 з переважанням жирних кислот омега-6.
З небезпечних жирів для організму є маргарин і продукти на його основі.
Відмовлятися повністю від жирів шкідливо для здоров'я, вони нам потрібні для підтримки роботи організму, але варто знати, які жири потрібні, а які дійсно варто виключити.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви все ж хочете якомога швидше скинути зайву вагу, вам необхідно витрачати більше калорій, ніж ви вжили за день. Додаткові профілактичні масажі, обгортання і дієти працюватимуть тільки в тому випадку, якщо ваша навантаження спалює все зайве. Обов'язково вивчіть таблицю продуктів, де вказані кількості вуглеводів, жирів і білків по кожному продукту.