Загиблий від вибуху автомобіля в Маріуполі полковник СБУ Олександр Хараберюш нібито катував і знущався над затриманими учасниками терористичних угруповань на Донбасі.

Про це розповів командир незаконного збройного формування Олександр Ходаковський в соціальній мережі "Вконтакте".

Ходаковський нагадав, що вже неодноразово звертав увагу на Хараберюша, як "на одного з найактивніших зрадників, який завзято кинулися доводити свою корисність новій владі".

Командир бойовиків розповів, що в довоєнний час Хараберюш був начальником відділу контррозвідки СБУ в Донецькій області, а після початку війни "перебіг до Маріуполя, залишивши у нас своїх престарілих батьків".

"Ми були вражені, як він і його підручні вгризлися у справу боротьби з нами: катування, тортури, знущання над затриманими та підозрюваними у співчутті нам, стали постійною практикою їх "роботи", - зазначив Ходаковський.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Він заявив, що "нагорода знайшла свого героя".

Нагадаємо, Ходаковський перед тим як приєднатися до незаконних збройним формуванням, служив у спецназі при управлінні СБУ в Донецькій області.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", колеги вбитого полковника розповіли, що Хараберюшу вже протягом кількох років надходили погрози. Ходаковський заявляв, що Хараберюш "на олівці" у "ДНР".

Не так давно, одному з підлеглих полковника посеред вулиці проломили голову. Це, на думку СБУ, було попередження убитому.