Сало в тюбиках створила для бійців АТО волонтерська організація "Буковина-українському війську". Першу партію вже доставили на передову.

"Першу партію українського сала з часничком в тюбиках уже доставлено на передову нашим військовим. Дуже смачне, корисне і зручне у використанні. "Буковина-українському війську" збільшує виробництво, адже враження у бійців неймовірні. Будьте здорові, дорогі наші захисники. Слава Україні!" - пише організація на своїй сторінці в соцмережі.

Одна із авторів "ноу-хау" волонтерка Наталія Крилова розповідає: "Приносять люди сало. Ми його забираємо додому, перетираємо, додаємо часничок, спеції. Вкладаємо в туби, потім запаюємо, завертаємо. І виходить вже готовий тюбик з салом".

Говорять, що бійці самі попросили придумати зручне пакування, щоб можна було перекусити у будь-яких польових умовах.

"Їм так буде дуже зручно. Взяти із собою в розвідку десь, в похід або коли немає можливості поїсти повноцінно. Вони просто будуть мати біля себе тюбик і завжди можуть перекусити калорійно, смачно і по-домашньому. Це – перша партія тюбикового сальця, якщо хлопцям сподобається, дівчата будуть так пакувати інші продукти або миючі засоби".

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Тару організації безплатно постачає Харківський завод.