Люди, які мають різний режим дня, відрізняються не тільки своїм характером, але і раціоном харчування. Вченим вдалося провести деякі дослідження і довести, що схильність до здорового харчування залежить від того, чи є людина "совою" або "жайворонком".

Як показали дослідження, людина, яка прокидається разом зі співом птахів має значно здоровий спосіб життя і має більш правильне харчування, ніж ті люди, які ведуть нічний спосіб життя.

Читайте також: Названо основні причини появи родимок

Чим раніше ми прокидаємося, тим краще вдається дотримуватися правил правильного ранку, робити зарядку, вживати сніданок, планувати свої справи наперед. У людей, які ведуть нічний спосіб життя, енергетичний приплив припадає на другу половину дня, відповідно потреба організму припадає теж на цей час. "Сови" дуже важкі на підйом, якщо робочий день починається з самого ранку, то організм все одно не прокидається вранці, відповідно не з'являється апетит.

Ранкові сніданки дуже важливі для підтримки свого організму в тонусі. Тому сови дуже шкодять своєму здоров'ю тим, що не снідають вранці. Наші внутрішні годинник грають роль в появі апетиту і пристрастям до різних страв на протязі всього дня.
У денний час "сови" споживають меншу кількість необхідних жирів, вуглеводів, білків. Бажання споживати необхідні речовини з'являються в другій половині дня, але варто відзначити, що вуглеводи і жири неблагополучно позначаються на здоров'ї організму і вага тіла. Кожній людині необхідно отримувати денну норму цих речовин, але "сови" часто відмовляються від цього, що призводить до погіршення загального стану.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як би шкідливим ні цукор і жири, все одно нашому організму необхідно отримувати їх хоча б в маленьких кількостях, але "сови", які трепетно ​​стежать за своїми формами виключають жири і вуглеводи зі свого раціону. Через час, "сови" відчувають нездужання, слабкість, погіршення настрою і загального емоційного стану.
"Жайворонки" в свою чергу більш здорові, так як мають правильний спосіб життя і дають своєму організму все необхідне вчасно.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що сухі сніданки дуже зручні в застосуванні. Вранці, не потрібно витрачати купу часу для приготування дуже корисна їжа. Сухий заливається молоком, підігрівається і готовий до вживання.
Насправді, сухі сніданки дуже шкідливі для нашого організму, вони практичні при вживанні і способі зберігання, але є безліч негативних сторін, для нашого здоров'я харчуючись даним продуктом.