Служба безпеки України спільно з міліцією заблокувала протиправну діяльність одного з провайдерів кабельного телебачення в Харківській області. Про це повідомляє СБУ.

Посадовці компанії надавали послуги кабельного та ІР-телебачення на території одного з районів Харківщини. Провайдер ретранслював телепрограми російського виробництва, які не відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і заборонені для показу на території України.

У СБУ наголосили, що зловмисники також грубо порушували авторські та суміжні права низки власників медіа-контенту, транслюючи їхні програми без ліцензійних договорів.

Під час обшуків у виробничих та офісних приміщеннях провайдерської компанії вилучили серверне обладнання та бухгалтерську документацію.

Читайте також: Російські телеканали позбавлені прав на показ Євро-2016 через борги

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Здійснюється перевірка можливої причетності посадовців фірми до ухиляння від сплати податків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями правоохоронці припинили трансляцію заборонених телеканалів на території Димитрова та Красноармійська Донецької області.