В секторі АТО який відповідає за оборону Маріуполя розпочала роботу творча група військових і цивільних журналістів. До її складу увійшли фотокореспондент газети "Крила України" Дмитро Муравський, професійний фотограф Роман Ніколаєв та один з найкращих тележурналістів центральної телерадіостудії Міністерства оборони України майор Сергій Телятицький. Очолила цю потужну творчу групу начальник управління комунікації та преси підполковник Оксана Гаврилюк.

Про це пише прес-центр АТО.

"Головною нашою метою є створення соціальних інформаційних матеріалів, скерованих на популяризацію служби у Збройних Силах України. Зокрема підняття патріотичного духу як у хлопців на передових позиціях, так і у простих людей в тилу", - розповіла підполковник Оксана Гаврилюк.

"Власне для цього ми зібрали одних з кращих представників преси. Скажімо, Дмитро створює унікальні фотографії стосовно української військової авіації. Роман, унікальний фото журналіст, якій вміє показати в своїх знімках і душу людини і суть її роботи. Сергій, потужний телевізійник, який може зняти сюжети, що глибоко впадають в душу", - додала вона.

Читайте також: Генсек ОБСЄ оглянув бази безпілотників біля Маріуполя

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Протягом тижня ця інформаційна група планує побувати і у бойових підрозділах, і зустрітись з простими мешканцями Маріуполя.

"За сприянням вищого керівництва сектора ми змогли побувати і у танкових і в артилерійських підрозділах, зустрітись з цікавими людьми, які захищають нашу Батьківщину. І завдяки цьому люди побачать всю правду про стан справ на Маріупольському плацдармі", - сказала Гаврилюк.