У середу, 26 серпня, під час збройного протистояння під Маріуполем в Донецькій області загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба батальйону спеціального призначення "Донбас".

"Вчора пізно ввечері внаслідок активізації дій противника, бійці батальйону "Донбас" надавали допомогу 40-му батальйону Збройних сил України у захисті Маріуполя. За офіційними даними, в ході вчорашніх боїв ВСУ втратили п'ятеро своїх бійців", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що втрат серед особового складу батальйону "Донбас" за минулу добу немає.

У свою чергу, громадська організація "Оборона Маріуполя" на сторінці в Facebook заявила, що за минулу добу бойовики провели 13 обстрілів українських позицій в межах сектора "М".

Читайте також: Ситуація в зоні АТО суттєво загострилася

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Противник значно розширив географію обстрілів, таким чином, вчора під вогонь потрапили позиції сил АТО, що розташовані в дев'ятих населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

"На жаль, в результаті вчорашніх обстрілів є втрати з українського боку. Ця інформація буде більш докладно наведена пізніше", - додали в "Обороні Маріуполя".

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками, в Луганській області троє українських військовослужбовців отримали поранення.