Міліції вдалось затримати двох 31-річних чоловіків, які займались квартирними грабежами. Вони виявились місцевими жителями та вже мали судимість.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Кіровоградській області.

Зловмисники викрали з помешкань жителів обласного центру майно на суму понад 200 тисяч гривень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла низка повідомлень від громадян про те, що вони стали жертвами квартирних злодіїв.

Читайте також :У киянина вкрали фільм про війну на Донбасі (фото злочинців)

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Домушники" діяли у нічний час. Вони заздалегідь перевіряли відсутність вдома господарів. Грабували злодії квартири на першому поверсі, а проникали в них шляхом віджиму пластикового вікна.

Зловмисники забирали з осель гроші та побутову техніку, зокрема телевізори, планшети, ноутбуки, а також вироби із золота. Награбоване майно вони продавали. Всі виручені кошти витрачали на власні потреби та наркотики.

Наразі підозрювані затримані. Правоохоронці, за словами т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Гавриленко, довели їх причетність до 8 квартирних крадіжок. Частину поцуплених речей міліція вилучила.

За цими фактами розпочали кримінальне провадження за статтею кримінального кодексу "крадіжка". Злодіям загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Чоловіки вже мають судимість за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень.