Жителі села Хажин Житомирської області обговорюють злочин, який розкрили місцеві дільничні. У 53-річної жительки Бердичева прямо з городу батьківської хати зникли саджанці фруктових дерев та смородини. Злодієм виявився 45-річний сусід, якій висадив рослини біля свого будинку. В міліції переконують, що вкрадене відразу повернули господині. Але в селі це спростували – саджанці і досі ростуть на городі крадія.

"Там були яблуні, але такі, що на ринку не купиш. Дуже хороші сорти, сусідка їздила за ними в спеціальний розсадник. Виклала більше тисячі гривень. А коли побачила ямки на місці своїх саджанців, дуже розстроїлася. І пішла в міліцію", - розказала нам сусідка постраждалої.

В міліції кажуть, що зникло 16 саджанців фруктових дерев та кущі смородини. Злочинця знайшли по гарячих слідах, але як – таємниця слідства.

"Дільничні інспектори знайшли викрадене на земельній ділянці, що належить сусідові заявниці. Він скористався відсутністю господині та пересадив саджанці собі на город. Викрадене було вилучене та одразу повернуте заявниці", - повідомив т.в.о. начальника Бердичівської міліції Олег Войтюк.

На підтвердження своїх слів в міліції показують фото.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Та де там викопали? Якщо зараз ці рослини забрати з землі, то вони пропадуть. Тому і досі "око милять" на ділянці сусіда. А викопати рослини можна буде тільки восени, або доведеться чекати аж наступної весни", - обурюється жителька села.

В міліції додають, що відкрили провадження за статтею "крадіжка". Сусіду, який ніде не працює і перебуває на іспитовому терміні за аналогічний злочин, загрожує три роки тюрми.