Першого жовтня у Києві покажуть скандальний проект популярного українського прозаїка та художника Подерв'янського "Сни Васіліси Єгоровни".

Як повідомляє офіційна сторінка події у Facebook, її презентують у столичному Домі кіно.

Це буде збірка з сюжетів п'єс Леся Подерв'янсчького "Васіліса Єгоровна та мужичкі", "Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!", "Діана", "Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра", "Король Літр".

Режисером постановки виступив Андрій Крітенко. Він викладає акторську майстерність, ставить вистави та грає у місцевому театрі у Штутгарті.

Сам Лесь Подерв'янський виступив у якості сценариста і художника-постановника, а його донька Анастасія доповнила образи персонажів яскравими костюмами.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Склад акторської трупи залишається одним з найсильніших в Україні. Поряд з професіоналами сцени образи персонажів втілюють непрофесійні, але більш, ніж харизматичні особистості – телеведучий Микола Вересень, співачка Alloise, лідер гурту "Кому вниз" Андрій Середа", - йдеться у повідомленні.

У виставі грають: Микола Вересень, Alloise, Андрій Середа, Євген Капорін, Сергій Солопай, Олег Прімогенов, Олена Кривда, Єгор Пчьолкін, Тетяна Несвідоменко.

Читайте також: У Львові пройде додатковий концерт Макаревича

Організатори попереджають, що людям віком до 21 року не бажано бути на виставі.

Нагадаємо, що проект "РоздІлові" Сергія Жадана покажуть у Львові, Чернівцях та Києві.