Авіарозвідка волонтерського об'єднання "АРМІЯ SOS" зафіксувала додаткові військові бази біля бойових позицій українських військових на Донбасі.

"На фотографіях, дві бази російських терористичних військ, за сумісництвом ці бази є тренувальними полігонами. Перша база розташована під Луганськом (12км від наших позицій), друга під Дебальцевим (18км від наших позицій)", - йдеться в повідомленні організаціі на своїй сторінці в Facebook.

Волонтери утоняются, що це є черговим доказом недотримання мирних мінських угод і присутності російських військових і важкого озброєння на території України.

Учора відбулося бойове зіткнення між бійцями АТО на Маріупольському напрямку - під Строганівкою. В результаті бою загинули семеро військових.

Читайте також: Доба в АТО: один боєць загинув, 13 поранені

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що вчора секретар РНБО Олександр Турчинов заявив про те, що терористи на Донбасі готуються до активного наступу. Російські спецслужби вже вибрали об'єкти для можливих терактів. У це число входять дитячі сади, навчальні заклади і заводи. У майбутніх терактах в великою кількістю жертв звинуватять українських військових.