Сьогодні при отриманні хабара в сумі 60 тисяч гривень був затриманий перший заступник Вовчанського райвідділу міліції - начальник слідчого відділу.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Наразі все керівництво райвідділу відсторонено від займаних посад. З завтрашнього дня весь особовий склад РВВС очікує повна переатестація.

Операція з викриття хабарника була реалізована силами працівників обласного УСБУ, регіональної прокуратури та Управління внутрішньої безпеки в Харківській області.

Читайте також: На Донеччині затримали лікаря, який брав хабарі за оформлення інвалідності

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Майор міліції отримав 60 тис грн. за непритягнення приватного підприємця до кримінальної відповідальності. Вказану суму він вимагав у працівника цього ж райвідділу, який був знайомим підприємця. Наразі проводиться досудове розслідування.

"Прийнято рішення про відсторонення від займаних посад всього керівного складу райвідділу. Відповідним наказом вже призначені нові начальник Вовчанського РВ та його заступники. Починаючи з завтрашнього дня весь особовий склад цього підрозділу чекає повна переатестація", - заявив начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.