У Києві батько, який проживає окремо від родини, приїхавши провідати дев’ятирічну доньку, зґвалтував дівчинку, поки її мати ходила до магазину.

Коли вона, повернувшись додому, побачила на дитині кров, 39-річний чоловік, будучи напідпитку, сказав, що та подряпалася сама, повідомили у прес-службі столичної поліції

Першою забила на сполох тітка жертви. Завітавши до родичів, вона звернула увагу на одяг племінниці зі слідами крові та на синці на її тілі і негайно викликала поліцію та лікарів. Зараз дитина перебуває на стаціонарному лікуванні.

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. Він свою провину заперечує, тож тепер своє слово мають сказати медики.

З фактом розпочате кримінальне провадження. Якщо провина батька у зґвалтуванні дитини буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", суд Лос-Анджелеса відмовився закрити справу про зґвалтування неповнолітньої проти режисера Романа Поланскі, незважаючи на те, що злочин був вчинений 40 років тому.