У Києві на Броварському проспекті позашляховик Mercedes врізався у рекламний стовп. За кермом була жінка напідпитку із п'ятирічним сином.

За інформацією "Еспресо", автомобіль викинуло на зустрічну смугу, де потім він врізався у стовп. На щастя, спрацювали подушки безпеки і обійшлося без травм. Від госпіталізації родина відмовилась, але у дитини все ж була розбита губа.

[[{"fid":"178809","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"720","width":"1280","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

[[{"fid":"178810","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"720","width":"1280","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Жінка відмовилась проходити алкотест на місці та вирушила на огляд до лікарні. В її крові виявили 2,89 проміле алкоголю, що у 14,5 разів перевищує допустиму норму. Мати розповіла, що випила трохи домашнього вина, її син святкував день народженя.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на столичному Червоному хуторі водій легковика не впорався із керуванням та влетів у зад маршрутки.